Kariera

Η Ακαδημία Βιοηθικής Stavros Niarchos Foundation Bioethics Academy (SNFBA) ανακοινώνει τη διοργάνωση ενός εντατικού σεμιναρίου βιοηθικής στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2024, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) στην Αθήνα. Στόχος της Ακαδημίας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού στην Ελλάδα για τον τομέα της Βιοηθικής.

Η SNFBA αποτελεί καρπό συνεργασίας του Berman Institute of Bioethics του Πανεπιστημίου Johns Hopkins και της Έδρας Βιοηθικής του Swiss Federal Institute of Technology (ETH), με την αποκλειστική υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Το εντατικό σεμινάριο θα περιλαμβάνει διαλέξεις από κορυφαίους καθηγητές και συζητήσεις σε μικρές ομάδες, εστιάζοντας σε ηθικά ζητήματα που διαπερνούν το φάσμα της Βιοϊατρικής Έρευνας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις γνώσεις τους και να ενισχύσουν τις ικανότητές τους στον τομέα της βιοηθικής.

Οι αιτήσεις συμμετοχής είναι ανοιχτές και απευθύνονται σε επαγγελματίες και φοιτητές που διαμένουν και εργάζονται στην Ελλάδα. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 20 Ιουλίου 2024, εκτός εάν συμπληρωθούν νωρίτερα οι 50 διαθέσιμες θέσεις. Η συμμετοχή στην Ακαδημία είναι δωρεάν.

Για υποβολή αιτήσεων, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης εδώ.

Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε αυτήν την σημαντική εκδήλωση και να διευρύνετε τις γνώσεις σας σε ζητήματα Βιοηθικής.

ΠΗΓΗ: eduguide.gr

About Author

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *